Gizlilik Politikası

 

 

İşbu Gizlilik Sözleşmesi Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret’in sahibi olduğu www.kunzua.com ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikasını içerir. Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret‘in sahibi olduğu www.kunzua.com ve/veya sair internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret, Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret, hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır. Bazı durumlarda internet sitelerine kişiselleştirilmiş erişim ve belirginleştirme çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir. Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir. Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatiksel bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret müşterilerinin www.kunzua.com internet sitesinin mobil versiyonu-aplikasyonunun (akıllı cihaz uygulamasının) kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret, Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilecektir.

Müşterilerimiz her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret‘e ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler. Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret‘e ulaşmasını müteakip 7 gün içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur. Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir. Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkındaBanu Yükseler Kunzua Stones Ticaret’e her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir.

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret’e ait internet sitesi ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret’e aittir.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret üyelik iptal işleminizi [email protected] adresine e-mail göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret  işbu Gizlilik Sözleşmesindeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret ve/veya www.kunzua.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır. Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret‘in  zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret‘e aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Ticari Ünvan: Banu Yükseler Kunzua Stones Ticaret

Adres: Vişnezade Mahallesi Armağan Sokak Fulya Apt 20/2 Beşiktaş/ Istanbul Telefon: 0535 951 26 51

E-posta Adresi: [email protected]